2017-11-10 16:43:37• hírek • Szatmár.ro

Márton napi ludasságok a 10-es Számú Általános Iskolában

Nagy számú érdeklődőt vonzott a november 10-én délután, a Szatmárnémeti 10-es Számú Általános Iskolában megszervezett Márton napi ludasságok címet viselő rendezvény. A gyerekeket számos játék és kézműves foglalkozás várta az iskola tantermeiben. 

 

Zsúfolásig megtelt a 10-es Számú Általános Iskola udvara a Márton napi ludasságok rendezvény alkalmából. Az résztvevőket az iskola diákjai versekkel, énekekkel és játékokkal fogadták, emellett pedig érdekes információkkal gazdagították Szent Mártonnal és a Márton nappal kapcsolatban.

 

Az események az iskola osztálytermeiben folytatódtak, ahol különböző libás foglalkozások - liba rajzolás, kifestés, ragasztás, célbadobás - várták a kicsiket.  Nem maradtak el a Márton napi falatok sem: sült tököt,  tepertős pogácsákat, zsíros kenyeret, és egyéb finomságokat kóstolhattak a rendezvény során megéhező gyerekek és szülők.

 

A Márton napi ludasságok felvonulással ért véget, amely során a gyerekek saját kezüleg készített lámpásaikkal világítva sétáltak végig a környező utcákon. 
 





 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: